fbpx

Verzending, levering en retourneren

Verzending
Monchou brengt een bijdrage voor de verzendkosten in rekening. De verzendkosten worden automatisch toegevoegd tijdens het afrekenen. Bestellingen vanaf € 100,- worden binnen Nederland gratis verzonden. Bij bestellingen onder € 100,- berekend Monchou kids binnen Nederland: € 4,95 verzendkosten en binnen Belgie € 8,95 verzendkosten. We streven ernaar om bestellingen tussen 1 en 3 werkdagen te versturen.

Levering
Monchou Kids verstuurt alle pakketten via PostNL. Na ontvangst van de bestelling ontvangt u een orderbevestiging per mail. Monchou Kids biedt de bestelde artikelen binnen 3 werkdagen na ontvangst van betaling aan. Wij streven hierbij altijd naar een zo spoedig mogelijke levering. 

Retourneren
Indien (een deel van) de bestelling niet aan de wensen voldoet, kan de bestelling binnen 8 dagen na ontvangst geretourneerd worden. Stuur vóór het retour sturen een e-mail naar info@monchoukids.nl en vermeld in de e-mail het volgende:

  • Naam
  • Ordernummer
  • Product
  • Reden van retour

Zodra wij je e-mail hebben ontvangen sturen wij een bevestiging per e-mail. Nadat de bevestiging is ontvangen kunnen de ongebruikte artikelen opgestuurd worden naar:

Monchou
Dorpstraat 16
6181GX Elsloo

De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant. Als wij het artikel hebben ontvangen, betalen wij binnen 14 dagen het betaalde bedrag terug*.

Sale
Voor afgeprijsde artikelen geldt dat een bon t.w.v. het geretourneerde bedrag uitgegeven wordt. 

Ruilen
Als de maat of kleur van het artikel dat u besteld heeft niet naar wens is, dan kunt u dit altijd binnen 8 dagen na ontvangst ruilen (mits voorradig). De verzendkosten hiervan zijn voor rekening van de klant. De aanvraag dient altijd vooraf via info@monchoukids kenbaar gemaakt te worden. Zodra uw aanvraag door ons bevestigd is kunt u de artikelen aan ons retour zenden. 

Close
Close
Sign in